کسب درامد  از زمین خالی – 35 روش درآمد زایی در زمین بدون سرمایه

user_iconm.abdi date_icon1403/09/05 17:25 eye_icon25
org_image

آیا زمینی دارید که بلااستفاده مانده است؟! آیا توانایی مالی برای ساخت‌وساز در زمین خالی و احداث مغازه یا منزل برای اجاره دادن را ندارید؟! نگران نباشید. در این نوشته، روش‌هایی که از طریق آن‌ها می‌توانید به کسب درامد از زمین خالی برسید را به شما معرفی می‌کنیم.

حال ممکن است این زمین در مناطق مختلف و با اندازه های گوناگون باشد. در چنین حالتی، کسب درآمد از زمین کوچک یا بزرگ و در مناطق شهری یا روستایی روش‌های مختلفی دارد. سعی می‌کنیم با بررسی این شرایط به شما در راه‌اندازی کسب و کار و درامدزایی در زمین خالی، نمونه‌هایی معرفی کنیم.


کسب درآمد از زمین خالی در مناطق تجاری

از مهم‌ترین ویژگی‌های مناطق تجاری، می‌توان به شلوغی، گرانی منابع انرژی و بازده اقتصادی بالا، اشاره کرد. این موضوع موجب شده است که زمین‌های خالی که در این نواحی قرار دارند، برای فعالیت‌های اقتصادی و تجاری مناسب باشند.

البته ازنظر اقتصادی با ساخت‌وساز مراکز تجاری و منازل، می‌توانید درآمد بیشتری را از این مناطق کسب کنید؛ اما اگر بنا به هر دلیلی امکان بهره‌برداری از زمین خالی را ندارید، می‌توانید از روش‌هایی که در ادامه نام می‌بریم برای کسب درآمد از زمین خالی استفاده کنید:

·         راه‌اندازی پارکینگ روباز

·         اجاره دادن زمین برای تبلیغات

·         تأسیس بازارچه‌های روباز

·         تأسیس غذاخوری سیار

·         تأسیس پارک نگهداری کودکان

·         اجاره دادن زمین به بانک‌ها

·         راه‌اندازی کارواش

همان‌گونه که می‌توانید حدس بزنید، راه‌اندازی برخی از مشاغل فوق نیاز به اندکی سرمایه دارد؛ اما با این حال، سرمایه صرف شده برای راه‌اندازی هر کدام از موارد یاد شده، بسیار کم‌تر از سرمایه لازم برای ساخت و ساز مراکز تجاری یا مسکونی در زمین مورد نظر است. شما می‌توانید با صرف هزینه اندک از زمین خالی خود درآمد کسب کنید.

کسب درامد از زمین خالی در مناطق مسکونی

همان‌گونه که می‌دانید، مناطق مسکونی امکانات مناطق تجاری را برای راه‌اندازی کسب‌وکار‌های پردرآمد ندارند؛ یعنی در این مناطق شما نمی‌توانید به فروش محصولات پرداخته و یا آنکه خدمات پارکینگ را ارائه دهید. بدیهی است که در این شرایط باید از شیوه‌های دیگری برای درآمدزایی استفاده کرد.

زمین‌هایی که در مناطق مسکونی قرار دارند، معمولاً اطراف آن‌ها کم‌تر از مناطق تجاری شلوغ است و هزینه‌های تأمین انرژی نیز در آن‌ها پایین‌تر است. از طرف دیگر این مناطق با مشکلی مانند کوچک بودن راه‌های رفت و آمد، نیاز به جلوگیری از آلودگی هوا و مشکلاتی نظیر تأمین امنیت مواجه هستند. با توجه به این مشکلات می‌توانید از روش‌های زیر کسب درآمد از زمین خالی در مناطق مسکونی را آغاز کنید:

·         ایجاد یک زمین چمن مصنوعی

·         راه‌اندازی بازارچه‌های محلی

·         ساختن پارک خصوصی

·         تأسیس زمین بازی

·         نصب آنتن‌های مخابراتی

·         راه‌اندازی کارگاه تیرچه بلوک

·         تأسیس کمپ چادر

·         ایجاد محوطه بازیافت

·         راه‌اندازی تعمیرگاه و کارگاه روباز

·         راه‌اندازی سفره‌خانه

کسب درآمد از زمین خالی در این مناطق نیاز به سرمایه داشته و در مواردی نیز نیاز به اخذ مجوزهای لازم احساس می‌شود. در این راستا با توجه به موارد ذکرشده می‌توانید تصمیم گیری کنید که کدام یک از آن‌ها متناسب با شرایط و سلیقه شما است و سپس کسب درآمد از زمین خالی خود را آغاز کنید.

کسب درآمد از زمین خالی در حاشیه شهرها

حاشیه شهر‌ها و انتهای مناطق مسکونی، معمولاً مناطقی هستند که به مسیرهای خروجی و مناطق صنعتی منتهی می‌شوند. این قسمت از شهر معمولاً نزدیک به راه‌های کمربندی شهر بوده و دارای دسترسی مناسبی هستند. از طرف دیگر ماشین‌آلات سنگین و سایر تجهیزاتی که آلاینده‌های محیطی تولید می‌کنند، می‌توانند در این مناطق رفت‌و‌آمد کنند.

به همین علت است که زمین خالی در حاشیه شهرها، انتخابی مناسب برای فعالیت‌های مربوط به ماشین‌آلات سنگین یا فعالیت‌های پرسروصدا است. از جمله روش‌های کسب درآمد در زمین خالی در حاشیه شهرها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·         اجاره دادن زمین برای پارکینگ ماشین سنگین

·         اجاره دادن زمین برای راه‌اندازی مغازه‌های تعمیر ماشین‌آلات سنگین

·         ایجاد گلخانه و نهالستان

·         راه‌اندازی پست کارتینگ

·         راه‌اندازی پیست موتور سواری

·         تأسیس کارگاه بلوک زنی

·         ایجاد یک زمین پینت بال

·         فروش مصالح ساختمانی

·         ایجاد اسطبل و پیست اسبدوانی

انتخاب ایده نهایی برای کسب درآمد از زمین خالی در حاشیه شهرها، به موارد بسیاری مانند: میزان وقت، انرژی و سرمایه‌ای که در دست دارید بستگی دارد. با توجه به عوامل ذکر شده هر کدام از مشاغل فوق را می‌توانید برای بهره‌برداری از زمین خالی خود مورد استفاده قرار دهید.

کسب درآمد از زمین خالی در نواحی روستایی

زمین‌هایی که در نواحی روستای قرار دارند ارزش آن‌ها معمولاً به گونه‌ای است که نمی‌توان گفت ساخت‌وساز در آن صرفه اقتصادی دارد. این زمین‌ها انتخاب‌های هوشمندانه و مناسب برای درآمدزایی هستند. به‌طورکلی آب‌و‌هوای روستا شرایطی را فراهم می‌سازد تا این نواحی برای فعالیت‌هایی نظیر: امکانات تفریحی و گردشگری، پرورش حیوانات و تولید محصولات کشاورزی مناسب باشد. ایده‌های کسب درآمد از زمین خالی در نواحی روستایی عبارت‌اند از:

·         کشاورزی

·         باغداری

·         پرورش دام

·         تولید محصولات لبنی

·         پروش ماهی

·         پروش انواع پرندگان

·         زنبورداری و تولید عسل

·         کاشت سبزیجات

·         پرورش قارچ

·         کاشت زعفران

·         احداث مراکز بوم‌گردی

فعالیت‌های معرفی شده برای کسب درآمد از زمین خالی در نواحی روستایی متناسب با ویژگی‌های محیط روستا و نواحی اطراف آن است. بنابراین با در نظر گرفتن موارد یادشده، مناسب‌ترین فعالیت را برای استفاده از زمین خالی می‌توانید انتخاب کنید.

کسب درامد از زمین خالی با توجه به اندازه زمین

مساحت زمین یکی از پارامترهای بسیار مهم در زمینه راه اندازی کسب و کار و استفاده اقتصادی از زمین خالی است. در این راستا، باید توجه کنید که شیوه‌ای که برای درآمد زایی از زمین خالی استفاده می‌کنید، متناسب با مساحت آن باشد. به عنوان مثال اگر یک زمین روستایی با مساحت کمتر از یک هکتار دارید، این مقدار از سطح، جهت کشت دیم بازدهی چندانی ندارد و بهتر است از زمین خود جهت ساخت مجتمع‌های تفریحی یا احداث گلخانه استفاده نمایید.

سخن پایانی در رابطه با کسب درآمد در زمین خالی

در این نوشتار تلاش کردیم گزینه‌های مختلفی جهت کارآفرینی و کسب درامد از زمین خالی معرفی کنیم. شما می‌توانید بدون صرف هزینه ساخت و ساز یا سرمایه گذاری فراوان، به درآمد قابل توجهی برسید. در پایان از اینکه تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید سپاسگزاریم. لطفاً شما هم پیشنهادات خود را در رابطه با کسب درامد در زمین خالی بیان کنید تا به دیگر افراد نیز ایده‌های مناسبی ارائه بدهید. پیروز و سربلند باشید.

منبع دانلود pdf
نظرات :
نویسنده : user_icon مسعود عبدی
این مقاله برای 0 نفر جذاب بوده است.
0 نفر این مقاله را نپسندیدند.
هشتگ ها:
ins_shear
لینک کوتاه:
محبوب ترین مقالات
وبگردی